top of page
Anchor 1

Industrijska Ventilacija 

 

Nederman Group je vodeći svetski dobavljač i inovator proizvoda i rešenja u oblasti rešenja za zaštitu životne i radne sredine.

 

Kao globalni lider u industrijskoj ventilaciji i menadžmentu resursima, Nedrrman nastoji da vodi glavnu ulogu u razvoju održive i efikasne industrijske proizvodnje.

 

Eko-efikasnost

 

Sva naša rešenja objedinjavaju brigu o zaštiti životne sredine i zdravlju zaposlenih -poboljšavanjem radne efikasnosti i ekonomičnosti proizvodnje. Na ovaj način Nederman prioizvodi su i ekološki i ekonomično efikasni. U našoj viziji sažimamo ova dva koncepta u jedan termin – „eko-efefikasnost“.

 

Nederman ima dugu istoriju

 

1944-e kompaniju je osnovao u Švedskoj g-din Philip Nederman. Nederman je postao pionir u razvoju rešenja u domenu kontrole zagađivanja vazduha u proizvodnim pogonima. Radili su na zaštiti zdravlja radnika i poboljšanju kvaliteta radnog okruženja.

2010-e godine, Nederman je kupio Dantherm Filtration, i time postao svetska vodeća firma u domenu industrijske filtracije vazduha, obezbeđujući rešenja za kontrolu zagađenja vazduha, kako unutar, tako i van fabrika. Nederman takođe nudi vodeća rešenja za menadžment resursima, kao npr. reciklaža, manipulacija otpadom, napajanje fluidima, itd.

 

Zajedno sa Nederman-om, nudimo kompletna rešenja:

​​​

Pred-studije     Planiranje    Dizajn Sistema    Instalacija    Primopredaja       Trening        Održavanje

 

 

Nederman proizvodi i rešenja doprinose ekonomičnosti proizvodnje, smanjuju zagađenje okoline raznim industrijskim procesima i štite ljude od štetnih šestica, vlakana, gasova, isparenja…itd.

 

Odsisavanje i Filtracija

Čestice prašine, Produkti zavarivanja, Izduvni gasovi, Rastvarači i Gasovi, Eksplozivne supstance i Uljna isparenja.

Kao lider sa iskustvom od preko 70 godina u domenu odsisavanja i filtracije raznih zagađivača, nudimo najširi dijapazon proizvoda i rešenja za odsisavanje i filtraciju:

 

  • Eksplozivnih supstanci   

  • Prašine i čestica

  • Dima od zavarivanja

  • Izduvnih gasova

  • Rastvarača

  • Gasova i mirisa

  • Uljnih isparenja

bottom of page