top of page

Vulkanizerska oprema

 

Zajedno sa našom partnerskom kompanijom, Auto Remetinec iz Zagreba, predstavljamo najkvalitetniji svetski brend opreme u domenu gumarske industrije.

Hunter Engineering Company dizajnira, proizvodi i prodaje širok spektar opreme za putnička i teretna vozila:

  • Kompjuterizovani sistemi centriranja trapa

  • Sistemi provere vozila

  • Balanserke

  • Mašine za obradu diskova i doboša

  • Monterke/Demonterke

  • Dizalice

 

Hunter-ov, višestruko nagrađivani tim za istraživanje i razvoj mehanike, elektrike i softvera, zaslužan je za stotone patentiranih funkcija koje Hunter proizvode čine najproduktivnijim na Svetu u ovom segmentu.

 

Hunter glavni dobavljač opreme u najvećem borju rarionica i servisa vodećih proizvođača vozila i za svoj kvalitet je nosilac mnogobrojnih nagrada proizvođača vozila. Čak se koristi u pogonima za proizvodnju, istraživanje, testiranje i treninge sledćih firmi: Chrysler-ov Chelsea Proving Grounds; Ford-ov Experimental Vehicles Building; General Motors Milford Proving Grounds; i VW/Audi-jev Auburn Hills sedište kompanije. Hunter-ov sistem provere sile kočenja je u logističkoj komandi američke vojske.

Još od 1946, kada je Lee Hunter osnovao Hunter Engineering, kompanija je izgradila reputaciju za inovativnost, vizionarski pristup i liderstvo u primeni najsavremenijih tehnologija u automotive sektoru.

Josam je vodeći svetski proizvođač opreme i metoda za centriranje trapa i ispravljanje komercijalnih vozila. Njihovija patentirana tehnologija laserskog merenja jeko poznata na globalnom nivou. Takođe su specijalizovani za merenje i ispravljanje osovina, šasija i kabina.

bottom of page