top of page

Ulja i Aditivi

XENUM: SNAGA TEHNOLOGIJE

Xenum su vrhunska maziva za profesionalnu upotrebu. Naši proizvodi su dizajnirani za automobile, komercijalna vozila, čamce i brodove, motocikle i industrijsku mehanizaciju. Osnovani 2005, izuzetno brzo rastemo na ovom konkurentnom tržištu. Nije lako, ali… šta nas izdvaja od konkurenicje?

 

VRHUNSKI KVALITET I FLEKSIBILNOST

Eksperti smo u onome što radimo i volimo automobile, motocikle, čamce i sve što se kreće brzo. Naša strast i “know-how”, su naša vodilja za dizajn i inženjering najboljih proizvoda koje današnja tehnologija omogućava. Partneti su nam najbolje laboratorije u Svetu. Udruženi smo sa najvećim ekspertima u ovom polju. Pažljivo pratimo tržište i imamo blizak odnos sa našim strankama. Sve sugestije, komentare i  ideje se pažljivo slušaju. Ukoliko možemo da poboljšamo proizvod, to ćemo i uraditi. Na taj način izazivamo konkurenciju i održavamo vodeću poziciju na tržištu.

 

JAK MARKETING

Proizvod nije samo sadržaj pakovanja; mora biti dopadljiv. Brza kola uvek izgledaju lepše. Želimo da naši proizvodi, ne samo izgledaju bolje, već tako i izgledaju, izražavajući svu svoju snagu. Efektivna i inovativna komunikacija preko on-line i off-line medija, događaji i promocije podižu svest ljubitelja vozila i profesionalaca. Razglasite i drugima!

 

TEHNIČKE INFORMACIJE I PODRŠKA

Xenum proizvodi su “High Tech” razvodna rešenja; kao posledica tome našim korisnicima može biti potreban savet i usmerenje. Pravi proizvod u parvo vreme in a pravom mestu, omoguđavaju motorima i mehanizaciji ostvarenje boljih performansi, uštedu goriva, kao i povećanu pouzdanost i izdržljivost. Zato pružamo distributerima, strankama i partnerima svu potrebnu podršku, i postprodajne usluge koje sui m potrebne.

 

TRKE

Xenum aktivno učestvuje u razvoju maziva i drugih Tehno-hemikalija u saradnji sa trkačkim timovima. To je naš zadatak i cilj. Bolje performance i pouzdanost. Naši proizvodi izuzetno pomažu radu trkačkih motora, a sigurni smo i Vašem.

​​​​

bottom of page